Är det en hägring ..?

Nej, det är ju ett fibernät! 🙂

Tänk, då har dagen äntligen kommit (ok, ok, med undantag för ett fåtal medlemmar som antingen varit svåra att få tag på eller inte kunnat i närtid), fibernätet är installerat och igång för ca 90% av er! Det har varit en del strul det sista med ett dussin installationer i stationen men en mustig soppa av tre underleverantörer kryddat med två veckors ledtider har slutligen löst detta så nu är det bara att aktivera valfri tjänsteleverantör via zmarket.se och köra igång – välkomna!

För de som ej kunde närvara vid årsstämman så kommer strax protokollet publiceras här på hemsidan, förhoppningsvis i veckan. Lite info därifrån som är av vikt redan nu är att beslutet om försäljning av nätet sköts upp tills efter sommaren då en extra stämma kommer att hållas. Det kommer att komma information om vad försäljning eller ej får för konsekvenser för alla medlemmar i god tid innan beslut behöver tas.

Hur påverkas då medlemmarna här och nu av detta? Jo, oavsett försäljning så det kan bli aktuellt med rabatterade gruppavtal (dvs minst 20 medlemmar går ihop och väljer samma tjänsteutbud från någon leverantör) gissningsvis tidigast till hösten men åtminstone till nästa år. OM ni är intresserade av dessa gruppavtal ska ni alltså se till att inte binda upp er på alltför långa avtal när ni nu väljer er tjänsteleverantör. Mer detaljer om gruppavtal kommer senare.