Retroaktiv information

Hej på er alla medlemmar! Som ni kanske märkt har hemsidan halkat efter med information jämfört med Facebooksidan men planen är att återuppta den här kanalen för information igen. Först ut är nedan info som alltså redan har publicerats på Facebooksidan bara så att de är i synk:

Nu börjar det röra på sig igen efter krånglet med Telia och den nedlagda telestationen. Telia har alltså beslutat att fortsätta driva Marka telestation vilket ju är ju lysande för oss! Vi har nu skrivit på ett nytt avtal med kommunikationsoperatören Zitius – det nya avtalet var i stort identiskt med det första avtalet som vi fick riva.

Som vi beslutade på årsstämman så kommer vi i oktober (november) att skicka ut ett inbetalningskort till alla medlemmar på 4000 kr. Denna medlemsinsats är till för att kunna betala av lite på de lån vi dragit på oss under byggtiden. Därav minskar vi våra räntekostnader ganska bra.

En del av er har säkert märkt att det även börja hända lite grejer på kanalisationssidan. Schaktteknik är igång igen nu när de vet vart de ska ta vägen med sina slangar och avslutar de sista metrarna. Snart bör hela nätet vara blåst och klart med andra ord!